Adevărul

O tufă de trandafiri.Nici o limită reală.O lecție de învățat.

Probabil simplu , aproape banal. O tufă de trandafiri magenta care la prima vedere erau pupați de razele soarelui. Obișnuit, nu? Însă aveau ei ceva special , aveau tot felul de paraziți care mișunau pe ei , nici că se putea mai special. Imediat mi-au amintit de fraza lui Mark Twain ,,Există o mie de scuze pentru eșec, dar niciodată un motiv bun,, .

screenshot_2018-05-17-16-17-12-188_com234789122.jpeg

 

Noi , oamenii suntem un amalgam de gânduri,idei,dorințe, frici și ambiții,fiecare schimbându-se constant . Ne-am născut pentru un motiv deosebit și trebuie să împlinim un destin extraordinar indiferent de obstacole. Fie un examen, o ceartă,lipsa unei persoane sau orice altceva . Există o explicație pentru tot,există o ieșire din situație și cel mai important o lecție.

Caută aspecte pozitive , caută lecția valoroasă . Întreabă-te continuu ,,Ce trebuie să învăț din această situație?,,

Ai un potențial extraordinar și abilități nelimitate iar lumea din jurul tău este determinată în mare măsură de propriul tău univers. Adevărul este că nu există limite reale în legătură cu ceea ce poți face,avea sau gândi. Nu a mai existat niciodată o persoană exact ca tine în toată istoria omenirii pe pământ. Fii ca acei trandafiri, ”înflorește,, indiferent de cine sau ce îți stă în cale iar în curând vei deveni de neoprit.

-Meraki

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s